Om mig

VELKOMMEN!

Ih, hvor er jeg glad for at du kiggede forbi på bloggen. Jeg er Sussie Lerche, designer og ekspert i indretning.

Jeg er mor til to unge kvinder og bedste til to skønne drenge. Og så er jeg gift med Jesper, der også hjælper mig med at indlæg her på posten også er læsbar.

Jeg har altid været vild med design og kunst, og har været dekoratør i mange år. I 2010 tog mit liv en helt ny retning: Jeg blev studerende igen. At starte først på HF og siden en PBA i Design og Business er blevet en fantastisk rejse mod ønskejobbet. I 2016 startede jeg Form Rum. Her skaber jeg rum og indretning af læringsmiljøer, plejehjem og andre fællesrum, hvor det giver mening at kombinere oplevelse, funktion og trivsel.

Sideløbende med indretningerne har Form Rum også en interiørlinje på Etsy. I Form Rum designer jeg, i samarbejde med andre kreative mennesker, interiør til boligen ud fra ideen om æstetisk bæredygtighed.

Vi mennesker har brug for æstetik. Hvis vi holder af en ting, og hvis tingen holder, så har vi ikke brug for at smide den ud og købe noget nyt. Når formål og æstetik skal gå op i en højere enhed. Vi arbejder i organiske former, træ og nordiske materialer.

Men det stopper ikke her.

På denne blog vil jeg inspirere og dele tips og erfaringer indenfor:

  • Iværksætteri
  • Indretning
  • Design
  • Mennesker og rum

Er din nysgerrighed vækket? Så skal du måske læse mit opslag om at være selvstændig i en coronatid eller gå direkte til oplæget med 8 tips til at få din gode idé ud over stepperne.

Følg mig her, på Insta og FB

–  Tak fordi du læste med –

Leave a Reply

%d bloggers like this: