Professionel hjælp til jeres indretning

I bestemmer, hvor stor en del af projektet, I vil have hjælp med. Det første møde er uforpligtende og gratis. Derefter tager jeg timeløn og kørsel.Jeg arbejder ud fra den velafprøvede proces Double Diamond. Dermed har I også et landkort over den vej, vi skal gå:

Discover – Vi udforsker udfordringer og muligheder, bl.a. med observationer, kortlægning og interviews.

Define – Vi klarlægger og finder enighed om hvad det er, vi ønsker et opnå.

Develope – Vi finder mulige løsninger. Bl.a. anvender jeg litteratur og aktiverer mit netværk for forslag.

Deliver – Vi afprøver løsningsforslag, evaluerer og forbedrer. Gradvist får vi implementeret det rigtige design.


I nogle tilfælde kan det være en idé at have en workshop/samskabelsesproces med personale, så der opnås ejerskab i projektet.


Rumdesign

Hvad skal jeres rum kunne? Som rumdesigner kan jeg tilbyde rådgivning gennem dele eller hele projektet. Her er et typisk forløb:

  • Dialog og kortlægning af rum
  • Behovsafdækning
  • Visuelt overblik med skitser og mood board
  • Budgetmøde
  • Tilbud og indretningsoplæg
  • Kontrakt
  • Projektplan og styring
  • Levering

Interiørdesign

Af og til skal der skræddersys inventar til rummene. Jeg designer specialinventar og samarbejder med et netværk af håndværkere som kan skabe løsninger i høj kvalitet.

Når vi ved, hvad vi mangler, laves der skitser og evt. modeller. Der er flere delbeslutninger som æstetik og stoflighed i materialevalg. Måske skal der indgå elementer af genbrug i det færdige produkt. Jeg rådgiver gerne og finder viden om det, der er brug for.


Grafisk design

Grafik og illustrationer er fantastiske til at sætte gang i refleksion, allerede inden du opfatter det. De kan styre og understøtte designets formål. Dekorationen kan også have læring som formål.

Sæt fx gang i børnenes fantasi ved at illustrere en skov, et undervandsmiljø eller en væg med blomster og fugle. Stencilmalet eller folie er bare nogle af mulighederne. Lad os tage en dialog om værdierne i jeres budskab, skitsere idéen og se på mulighederne. Og hvis I ønsker det, står jeg også gerne for produktionen.


PRIS:

Jeg kommer gerne forbi til et indledende uforpligtende møde.

Ellers tager jeg timeløn og kørsel (statens takster)