Jeg kan hjælpe jer med:

Jeg arbejder med visionære ledere, undervisere og pædagoger, som ved at institutioner er mere end en arbejdsplads.

Skal vi sammen kreere flere dragende rum, der stimulerer fantasi og fordybelse, eller skabe let aflæselige zoner så der opstår færre konflikter, så smid en mail eller giv et kald.


RUMDESIGN  

Hvordan fungerer jeres lokaler? Er der plads til alt og alle? Og er der spændende nicher til fordybelse og zoner til fællesskab?

Jeg kan inspirere jer til at skabe nye didaktiske rammer for jer og jeres børn.INTERIØRDESIGN

Har I en god idé til hvordan legekrogen skal se ud, men mangler viden om hvordan I realiserer projektet?

Store indretningsmæssige problemer kan ofte løses med møbler skræddersyet til jer.GRAFISK DESIGN

Bruger I vægge, lofter og gulve til at skabe tydelige zoner? Bruger I dekoration og illustrationer til at kickstarte jeres børns fantasi?

Jeg kommer med idéoplæg og visualiseringer, så I kan se de muligheder der er.“Sussie Lerche udført et projekt i 1.B på Skolen på Nyelandsvej omhandlende uro i klassen. Sussie har observeret undervisning, interviewet elever og lærere og er i sin analyse af observationerne kommet med forslag til ændring i indretning, udsmykning mv. i klassen. Vi har været meget tilfredse med projektet forløb og med de ændringstiltag der er blevet udført i 1.B. Vi har oplevet Sussie som yderst professionel og nem at kommunikere med. Vi giver hermed Sussie vores varmeste anbefalinger.”

Nana Lunding, lærer i 1.B på Skolen på Nyelandsvej

%d bloggers like this: