Tak til dejlige venner og familie for 2021

Mod til transformation og optimisme

Av for søren, der er fart på 2022. Så her på bloggen er der nu et noget sent godt nytår og refleksioner på året der gik.

Året 2021 kan summes op i begrebet transformation for mig. Bedst som jeg troede vi var forbi nedlukninger, stod jeg med projekter der kun blev mere komplicerede af forsyningslinjer, sygemeldinger og en hård lock down. Men det var så også et år med nye muligheder og mål jeg rent faktisk kunne styre selv.

Siden maj har jeg trænet og holdt en god diæt. Det var tiltrængt at komme i bedre form og tabe nogle kilo og det er blevet til 16 kg i skrivende stund.

2021 blev også året, hvor jeg for første gang gik på skønhedsklinik. Stort! Kunne godt blive forfalden til denne selvforkælelse, hvis det ikke lige var fordi man virkelig skal have god tid og det er vildt kedeligt bare at sidde/ligge stille.

Det er også blevet til en start på masterstudiet Design på KADK. Dette er heller ikke et kvik fix. Der er stadig lang vej at gå, men håber at være færdig i 2024. Det er super spændende og ligger i lige forlængelse af min uddannelse. 

Jeg er i øvrigt også blevet rigtig glad for Linked In Learning. Det er spændende at kunne lære og blive bedre til konkrete værktøjer og mine grafiske skills har virkelig fået et spark frem. På et tidspunkt tidligere i år, da min blog brændte sammen, var det da også på Linked In Learning jeg tyede til. Her fandt jeg en WordPress tutorial og jeg fik reddet det meste. Ellers er jeg også blevet fan af lydbøger og podcasts. Jeg giver et par anbefalinger senere på året.

Selvom pandemien stadig raser er det da blevet til et par smårejser, som du kan se på min Instagram. Vi har nydt kunst og kultur i Paris, Berlin og syd Sverige. Det er også blevet til besøg hos venner på Læsø og en road trip i det nordlige Jylland. St. Hans betyder meget for mine piger og mig, så i år blev det fejret på campingplads tæt på havet, så vi kunne lave lidt hekseritualer og danse i sandet.

Instagram, sommer 2021

Danmark er dejlig, men nu har jeg altså set en stor del af det. Vi tog så en chance og rejste til Rhodos. Det var rart at komme ned til sol og varme. Måske lidt for varmt vil nogen mene for der var en kæmpe skovbrænd. Det gav et utroligt lys om aftenen og der var aske på altanen om morgenen, men den blev slukket og vi var aldrig rigtig i fare.

Når jeg som selvstændig indretningsdesigner hovedsageligt sælger B2G er det almindeligt at et salg tager lang tid. Det er en længere proces med flere beslutningstagere. Jeg har som en naturlig konsekvens af nedlukninger, ikke kunnet komme ud til særlig mange af mine kunder. Det har også betydet af min pipeline ikke er fyldt endnu. Jeg prøver flere ting af, så på sigt skal det nok komme igen. Det tager bare lidt tid at navigere på de nye betingelser.  Skriv endelig, hvis du har et spændende lead på indretning J

Min passion er trends, design og indretning, så jeg er blevet lidt mere aktiv på bloggen. Jeg er stadig bare hobby-blogger og har sagt nej til reklamer fra tredje part. Det skal nemlig være sjovt og jeg deler gerne viden, erfaring og free printables. Du kan også checke magasinet ”Mad og Bolig” ud, hvor jeg er blevet interviewet om trenden terrazzo.

Social media som Instagram og Facebook er stadig et mysterium for mig. Ikke fordi jeg ikke kan bruge det, men jeg tænker al for meget over, hvor meget jeg har lyst til at dele, hvornår og hvad der overhovedet er relevant. Hvor meget tid skal jeg også bruge på det? Måske løser det sig selv i 2022, for der er nye spillere og platforme (fra gamle og nye spillere) på vej.

Nogle gange kan man prise sig lykkelig over at være det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. En gang om ugen kigger jeg forbi min moster Kirsten. Så handler vi og hyggesnakker over en kop te. Jeg ringer også til hende de fleste aftner. Da jeg i november ikke havde kunne få fat på hende i et par dage, tog jeg ud til hende. Heldigvis! Hun var faldet om og kunne ikke komme op. Hun havde ligget et par dage og var meget dårlig. Hun krævede hurtig lægehjælp. Jeg fik fat i en ambulance og lægerne fik hende på ret køl igen. Det gode, der kom ud af den væmmelige oplevelse er, at hun nu får den hjælp hun har behov for.

Instagram, sensommer 2021

Jeg ved godt, at jeg altid kalder mine børn mine piger. Faktisk er de begge smukke intelligente unge kvinder.I år har de begge imponeret mig ud over alle grænser. Min ældste, Cecilie Alisa Wolters, har fået sin første bog ud over stepperne. Hun har skabt sit helt eget univers og det lader til at hun har ramt helt rigtigt. Dette er den første bog i trilogien ”Det røde daggry”. Hun jonglerer mellem at være debutforfatter, mor og her i 2022 skal hun også lige sætte en lejlighed i stand.

Min yngste datter er lige blevet teenager. Jeg plejer at sige at hun er en gammel sjæl i en ung krop. Sif skiftede skole i 2021 og hun grebet udfordringen i stiv arm og er nu blevet meget gladere for at gå i skole. Det er som om at læringsstilen og måden vennerne er sammen på passer bedre her for hende. Under nedlukningen er hun blevet rigtig god til at hækle og det er blevet til både et kæmpe sengetæppe, et hav af tøjdyr, en masse toppe og endnu flere tasker. Hun overstiger mig helt i både teknikker og mønsterlæsning.

Begge piger imponerer mig med deres evne til fordybelse og tålmodige.  For dem har 2021 også været et transformationsår.

Ellers har vi nydt høsten fra Allerød, med agurker og bredbladet persille fra mine fantastiske svigerforældres drivhus, og dejlige timer og lækker middag i deres have.

Jeg føler mig heldig og er taknemmelig. Ikke mindst, når jeg tænker på min mand, Jesper. Intet lykkes uden støtte og et solidt partnerskab og i år har det været endnu vigtigere at kunne støtte hinanden i med og modgang.

At være ”spæret inde” sammen i flere uger på få kvadratmeter, skulle tage hensyn til hinandens dårlige vaner og gå på kompromis hele tiden kan være noget anstrængende for alle. Men det har også været udviklende. Vi har lært at give hinanden plads og ikke tage frihed for givet.

Alt i alt kommer der et transformeret jeg ind i 2022: sundere, kløgtigere og taknemmelig for at elske og være elsket. 

Instagram, efterår 2021

Læs, følg og del gerne

Hvad kan designere bruge AI til?
Sådan kommer AI til at påvirke dit professionelle liv som designer.
Tak for i år
Godt nytår!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: