FORM RUM’s team forstærket med didaktik

Sidse har netop sluttet sig til FORM RUM’s team som adfærdsanalytiker. Sidse er uddannet lærer, og har en master i didaktik, materiel kultur. Sidses arbejde hos FORM RUM består i at kortlægge adfærd, at inddrage brugere og at kvalificere designparametre. Samtidig bidrager hun med sin viden om didaktik.

 

Sidse stiller skarpt på, hvordan vi som mennesker sanser, agerer i og påvirkes af de omgivende rammer samt hvordan disse rammer kan skabe mulighed for, at vi trives og opnår et større kognitivt og sansemæssigt overskud. Hun har desuden beskæftiget sig med brugerinddragelse ifm. nyt skolebyggeri og fysisk arbejdsmiljø, og det er hendes overbevisning, at man gennem brugerinddragelsen får dybere indsigt i brugernes behov og adfærd, hvilket kvalificerer det videre arbejde.

 

Hvad end det drejer sig om optimering af ‘gamle’ rammer eller helt nyt byggeri, bør man have et blik for alle niveauer og funktioner – fra børnene og fagpersonalet på gulvet og til ledelsen – fra praksis til vision og vice versa.

 

Sidse Holte, adfærdsdesigner

 

Sidse siger om FORM RUM:

“Det, der gør FORM RUM interessant for mig, er arbejdet med adfærdsbefordrende indretning, og at vi er nysgerrige på brugernes behov og adfærd. Vores team af designere, analytikere, arkitekter og håndværkere gør vejen fra kortlægning af behov, design og til endeligt produkt kort og effektiv – en måde, som jeg godt kan lide at arbejde på, og som jeg ser skaber værdi for vores kunder.”

 

 

Står I med et læringsmiljø med indretningsmæssige udfordringer, så skriv eller ring gerne til os for et uforpligtende møde.