FORM RUM vokser

Så er jeg kommet hjem fra ferie – en dejlig lang tur til Vietnam er det blevet til. Men det betyder ikke at der ikke er sket noget i FORM RUM.

Da jeg startede FORM RUM i 2016 havde jeg en klar vision på, hvad jeg ville: Jeg ville gennem adfærdsbefordrende indretning sætte resurser som tid og økonomi fri for bruger af det fysiske rum. Den vision er vi nu blevet flere til at skabe og formidle.

FORM RUM består i dag af i alt fem samarbejdspartnere. Alle partnere med forskellige kompetencer og unikke idéer. Lawrence (arkitekt) og Stefan (konstruktør) har været en del af teamet i over et år og vi har allerede arbejdet sammen på flere projekter.  Se gerne mere på hjemmesiden. Og i år siger vi så velkommen til Sidse (adfærdsdesigner) og Freja (kommunikationsassistent). Dette oplæg handler om Freja.

Freja Selsbæk er den nyeste tilføjelse til FORM RUMs team. Hun går til daglig på Roskilde Universitet, hvor hun vil specialisere sig inden for kommunikation. Freja har tidligere været frivillig skribent på Slagelse Gymnasium, hvor hun også har taget sin gymnasiale uddannelse. Hos FORM RUM agerer hun som kommunikationsassistent. Hun vil fremover primært stå for at skrive spændende blogindlæg, interessante artikler og være en del af kundekontakten. Det er de små ting, der ligger i detaljen hun i højeste grad har fokus på. Hun vil kombinere sin faglighed med eksisterende og fremtidige opgaver, som FORM RUM byder på.

”For mig er Form Rum et spændende projekt, og måden indretning bliver brugt som en nøgle til læring og forståelse på, er en innovativ måde at anskue det at indrette på. Jeg er virkelig glad for at være en del af teamet, og jeg ser frem til det fremtidige arbejde Form Rum har at byde på.”

Hendes mission for Form Rum bliver, at Form Rum i fremtiden bliver mere velkendt og udbredt. Vi ser frem til en spændende udvikling med Freja som kommunikationsassistent.

Freja Selsbæk, kommunikationsassistent

Kontoret er ved køkkenbordet lidt endnu. Men folkene på Beta Factory er i fuld gang med at gøre de spændende lokaler i Sydhavnen klar til vores nye kontor. Vi flytter ind på mandag, så følg med her på bloggen, FB og insta.

 

Indlæg skrevet af Freja og Sussie