Sandhedens øjeblik

Min fantastiske veninde Jane og jeg kører den tætpakkede bil hen over en stenet og mudret parkeringsplads. Vi skæver nervøst til vores last, der lystigt rasler og bumler. Vi er på vej til FORM RUMs stand ved årets FindersKeepers design-julemarked.

Hvis du som jeg er nystartet designer, er eksponering af dine designs alfa og omega. Gennem min virksomhed FORM RUM designer jeg adfærdsbefordrende indretninger til skoler og institutioner, inventar og interiør. Med til FindersKeepers har jeg en række lamper, julepynt og potteskjulere, alle laserskåret. Jeg er spændt på om mine designs kan stå svendeprøven: Er der andre end mig, der synes at de er interessante, og er prisen rigtig? Derfor tilmeldte jeg FORM RUM til Finderskeepers.

 Godt forberedt

Forinden har jeg lavet tegninger over standen, og købt materialer – mest træ – og bygget udstillingsinventar. Det gælder om at være kreativ, også i præsentationen af sine designs. Her er en hurtig skitse:

Jeg har også medbragt rigeligt med visitkort. På sidste års julemarked på Postgrunden løb jeg tør. Det skulle helst ikke ske igen.

 Højt til loftet

Lokomotivværkstedet lidt syd for Københavns Hovedbanegård er en smuk gammel hal, og det er rammen for dagens designmarked. Der er ikke lang tid til at sætte standen op, og det er krævende – hvordan hænges lamper op, når der er otte meter til loftet? Og hvordan sikrer man at ting, der skal stå på gulvet, er i vatter, når gulvet er et slidt betongulv?

 Masser af kunder, masser af interesse

Det blev nogle sjove dage og jeg var så heldig at få besøg på standen af både mine slutbrugere, kollegaer, venner og familie. Jeg fandt også en god balance i at være åben og opsøgende til at snakke med de interesserede messegængere, uden at være for nærgående.

Jeg havde held til at sælge nogle af mine produkter, og dele en masse visitkort ud. Der var mange, som roste mine designs, og der var sågar også nogle salg efterfølgende, til folk som vendte tilbage på mine visitkort.

FindersKeepers er en rigtig god måde at brande sin virksomhed. Det er et marked, hvor man sælger design i høj kvalitet.

Videre med FORM RUM

Er du som os vild med lækkert design og vil du se mere af FORM RUMs interiør, så check ind på vores Etsy shop eller slå et smut forbi Valby til RUMLIG.

FORM RUM laver specialdesignet interiør og adfærdsbefordrende indretning. Tag meget gerne kontakt på sl@form-rum.dk, hvis du vil vide mere.

 

Til sidst en stor tak til familie og venner, som altid stiller op, støtter og hjælper.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: