3 legepladser, bare for sjov

Et design skaber først værdi, når det interagerer med brugeren ellers er det kun en idé. Jeg har ofte ideer og det er bestemt ikke altid, at de bliver til noget i virkeligheden. De bliver dog tegnet og nogle gange formet, for derefter at blive gemt i en skuffe.

Her forleden faldt jeg over 3 gamle tegninger af legepladser og jeg synes lige, at jeg ville dele dem med jer. Hvem ved, måske kan et par billeder inspirere jer. I så fald har mine ideer skabt værdi.

Den første har jeg kaldt Bevægelsesbølgen.

Bevægelsesbølgen er tænkt som en forhindringsbane, som indbyder til at svinge sig i og klatre på. Bølgen er desuden et smukt design, som er behageligt at se på, og som sætter fantasien på vandring.

Den 2½ meter høje væg er bygget af genbrugstræ i flere farver. Træet er kombineret med metalrør og malede dæk.

  

Den næste har jeg kaldt Kuglerammen.

Stil eller sæt dig ind i denne installation og få en ven til at dreje dig rundt.

Installationen består af moduler. I hvert modul er der tre mindre rammer, der kan drejes rundt. Der kan tilføres flere moduler alt efter hvor lang, installationen skal være. Materialet er træ.


  

Og den sidste er Stolebane.

Donér din gamle træstol til fællesskabet!

Installationen kan skaleres alt efter økonomi og fysiske rammer.
Stolene er placeret utraditionelt måde og indbyder til at blive klatret på, men også at slå sig ned på.

Dette er en installation, hvis brug især vil appellere til børn og unge. Dog vil det være voksne, der donerer stolene og dermed inddrages flere borgere i projektet. Banen, som stolene fastgøres på, er af træ og metal.

       

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d