Tingene skal være i orden

En ting der skal være styr på, når man som designer gerne vil sælge mere end én lampe, er CE mærkning.

CE mærkning er EUs fælles standarder for elektronikprodukter, der godkender at varerne er sikre at bruge og at lampen ikke futter hele hytten af. For at få et CE mærke skal produktet testes. Dette har jeg fået ingeniørerne på  rådgivnings- og testcenteret Bolls til.

De har til huse Ved Gadekæret, Slagslunde, så sidste år en kold efterårsdag tog jeg bilen mod nordvest – langt væk fra mine vante og trykke rammer i København.

Adressen fik jeg af Henning fra Handmade by Henning. Vi havde over en kop kaffe på Republikken – et hyggeligt kontorfællesskab på Vesterbrogade, delt erfaringer, viden og ideer. Henning er ingeniør og laver også super spændende lasercuttet lamper.

Nåmen flere kilometer i det danske land og mange marker senere ankom jeg til et idyllisk gadekær. Det tog 14 dage at få det i orden og jeg er glad for at folk, der køber og bruger mine lamper, kan gøre det i sikker forvisning om at mine lamper kun giver lys og stemning, og ikke ulykker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d