Velkommen til bloggen

 

VELKOMMEN!

Ih, hvor er jeg glæd for at du kikkede forbi på bloggen. Jeg er Sussie Lerche, designer og ekspert i indretning.

Jeg er mor til to unge kvinder og bedste til to skønne drenge. Og så er jeg gift med Jesper, der også hjælper mig med at indlæg her på posten også er læsbar.

Jeg har altid været vild med design og kunst, og har været dekoratør i mange år. I 2010 tog mit liv en helt ny retning: Jeg blev studerende igen. At starte først på HF og siden en PBA i Design og Business er blevet en fantastisk rejse mod ønskejobbet. I 2016 startede jeg Form Rum. Her skaber jeg rum og indretning af læringsmiljøer, plejehjem og andre fællesrum, hvor det giver mening at kombinere oplevelse, funktion og trivsel.

Sideløbende med indretningerne har Form Rum også en interiørlinje. I Form Rum designer jeg, i samarbejde med andre kreative mennesker, interiør til boligen ud fra ideen om æstetisk bæredygtighed. Vi mennesker har brug for æstetik. Hvis vi holder af en ting, og hvis tingen holder, så har vi ikke brug for at smide den ud og købe noget nyt. Når formål og æstetik skal gå op i en højere enhed. Vi arbejder i organiske former, træ og nordiske materialer.

 

Men det stopper ikke her.

 

På denne blog vil jeg inspirer og dele tips og erfaringer indenfor:

  • Iværksætteri
  • Indretning
  • Design
  • Mennesker og rum

Er din nysgerrighed vækket? Så skal du måske læse mit opslag om at være selvstændig i en coronatid eller gå direkte til oplæget med 8 tips til at få din gode idé ud over stepperne.

Følg mig her, på Insta og FB

 

Lidt om Form Rum

Vi tilbyder didaktiske og æstetiske indretningsløsninger både inde og ude. Vi vil skabe rum, som inspirerer børn og voksne til at lære og lege, til at tænke nye tænker og danne nye relationer.

De rum, vi opholder os i, når vi skal lære, undervise eller facilitere læring, kan have forskellige effekter. Nogle rum støtter os i at huske og forstå viden, og gøre den til en del af os selv. Nogle rum giver ro til fordybelse, eller giver inspiration til lege som styrker fællesskab, bevægelse og nærvær. Andre rum siger ”hold dig væk” og suger inspirationen ud af os.

Form Rum kan tage eksisterende rum i eksempelvis undervisningsinstitutioner, og gøre dem til positive rum, som understøtter de overordnede formål med stedet

 

Skriv til mig på sl@form-rum.dk for et uforpligtende tilbud eller tag et kig på Form Rums hjemmeside

Hold dig opdateret og følg Form Rum på Instagram og Facebook